JUNCO Y MIMBRE + ALMA AFROBEAT ENSEMBLE

ATENCIÓ: Aquests concerts s'han traslladat a la SALA POLIVALENT per previsió de pluja - Actuació musical de les dues formacions


En escena el 30 maig

Junco y Mimbre

Seguint a les palpentes les pistes que et van donant les lletres, a l’altra banda hi trobes la solidesa musical del grup, capaç de signar un primer disc molt madur, Junco y Mimbre (Hidden Track Records, 2020).

A grans trets el que fan és pop, temes de no més de 4 minuts, sense massa complicacions, directes a barraca i amb tornades que se’t claven allà on ho recordes. Des de la senzillesa troben una fórmula que transita per moments espectrals de veu i guitarres cristal·lines i desemboca en distorsions desfermades amb agressivitat i control.

 

Alma Afrobeat Ensemble

És l'encarnació perfecta de la ciutat on resideix la banda (Barcelona) i la música que toca (Modern Afrobeat).

Són nou membres de sis països diferents, tots ells procedents de diferents àmbits musicals i socioculturals que en  combinar-se formen el seu propi sabor. La banda crea el seu estil únic i modern  d'Afrobeat, una música internacional originada per Fela Kuti i Tony Allen a Lagos, Nigèria (lloc de naixement del cantant de la banda, Joe Psalmist), i informada per les  seves experiències musicals i polítiques viscudes a l'estranger, primerament a  Londres, i després a través de visites a Los Àngeles i arreu del món. El fundador  d'AAbE, Aaron Feder, ha fet un recorregut similar. És originari de Chicago, però es va  traslladar a Barcelona el 2006 a la recerca de diferents sabors musicals i una visió  diferent de la vida. Els altres membres de la banda també han optat per viure a  Barcelona, una ciutat internacional, la modernitat de la qual està definida per la  immigració de tot el món, amb una mica de tot per a tothom.